FabriKing on unelmani, jonka toteutumisen on mahdollistanut moni pieni ja iso sattumus, sinnikkyys, halu ja läheisten tuki. Kun edellinen työni uhkasi loppua, mietin mikä olisi minun “plan B”. Koulutukseni ja pääosa työurastani on ollut media-alalta, mutta nyt halusin jotakin muuta. Loppujen lopuksi idea ja uusi unelma omasta kangaskaupasta syntyi aika nopeasti harrastuneisuuteni myötä.
 
Olen aina ollut kiinnostunut visuaalisuudesta. Olen harrastanut kuvataiteita, valokuvausta, ompelua sekä opiskellut media-alaa (tv ja elokuva), vähän graafista suunnittelua ja jopa henkilöstailausta. Kankaat ovat minulle jotenkin selittämättömän tärkeitä - niissä on niin paljon inspiraatiota ja mahdollisuuksia. 
 
  
Seija
 
Nyt olen onnellinen ja nöyrä - unelmani on tässä ja nyt. Minulla on visio kangaskaupasta, joka tarjoaa kuoseja ja värejä aikuiseen makuun. Graafisuus, symmetria, toisaalta pelkistetty ja toisaalta runsas ovat niitä elementtejä, joista pidän. Omat kuosissuunnitelmani ovat enimmäkseen tummia värimaailmaltaan ja enemmän graafisia kuin esittäviä.
 
Kangaskauppaan tulee myös muiden suunnittelijoiden kuoseja niin Suomesta kuin muualtakin maailmalta. Pyrin tukemaan lahjakkaiden suunnittelijoiden työtä omassa kotimaassaan ja mahdollistamaan heidän lahjakkuutensa nousun.
 
Olen kiinnostunut kestävästä kehityksestä - kuinka kunnioittaa maapalloamme kangasvalintojen myötä. Tässä riittää opiskeltavaa ja alakin on jatkuvassa kehityksessä - onneksi! Tällä hetkellä olen erityisen iloinen, että valikoimissamme on laadukas bambujoustocollege. Bambu on nopeakasvuinen ja nopeasti uusiutuva, jolloin kasvupinta-alaa ei tarvitse niin paljon kuin puuvillan kasvatuksessa. Bambutuotannossa ei tarvita erityisiä lannoitteita, torjunta-aineita tai keinotekoista kastelua - toisin kuin puuvilla. Lisäksi bambukuitu on pehmeä ja miellyttävä iholla.
 
FabriKingin kangasvalikoimassa on aluksi joustavia vaatetuskankaita. Valikoimaa pyritään kasvattamaan ja päivittämään kysynnän ja toiveiden mukaan. 
   
 

Yrityksen nimi FabriKing tulee sanoista

fabric (kangas)

king (kuningas)

making (tehdä)

sewing (ommella).

Sew the King you want to be!

                                                                                           FabriKing logo

Lämpimästi tervetuloa kangaskauppaani,

Seija Taipale


Myydyimmät

Uudet tuotteet