silitysmerkit

silitysmerkit

silitysmerkit

Grid
List

Tuotteita yhteensä 42 kpl.

Näytetään 1-21 yht. 42 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Silitysmerkki kallo

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun koko halkaisija n. 7,5 cm polyesteri, polyetyleenipäällyste pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,90 €
View Detail

Silitysmerkki hattukallo

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun koko n. 8 x 10 cm polyesteri, polyetyleenipäällyste pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
3,50 €
View Detail

Silitysmerkki ruusukallo

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun koko n. 10 x 11 cm polyesteri, polyetyleenipäällyste pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
3,50 €
View Detail

Silitysmerkki glittertähti (6,5 cm), musta

näyttävä silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun glitter-efekti on tiukasti kiinni merkissä - välkehtii mutta ei varise koko n. 6,5 cm polyesteri, lurex pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
1,50 €
View Detail

Silitysmerkki "be happy"

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun koko 6,2 x 6,2 cm materiaali: polyesteri, polyetyleenipäällyste pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys valmistettu Aasiassa Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,90 €
View Detail

Silitysmerkki glittertähti (6,5 cm), punainen

näyttävä silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun glitter-efekti on tiukasti kiinni merkissä - välkehtii mutta ei varise koko n. 6,5 cm polyesteri, lurex pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys valmistettu Aasiassa Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
1,50 €
View Detail

Silitysmerkki OK!

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun koko n. 9 x 6,5 cm 100% polyesteri pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,90 €
Viimeiset tuotteet varastossa
View Detail

Silitysmerkki pääkallo

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun koko n. 8,5 x 9,5 cm polyesteri, polyetyleenipäällyste pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys valmistettu Aasiassa Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,90 €
View Detail

Silitysmerkki pöllö

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun musta samettisen tuntuinen ja hieman kohollaoleva pinta koko n. 4,5 x 6,4 cm materiaali: polyesteri, lurex, lasi (silmät), polyetyleenipäällyste hienopesu 30°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys valmistettu Aasiassa Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,90 €
View Detail

Silitysmerkki yksisarvinen

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai laukkuun koko n. 5 x 7 cm vaaleanpunaiset paljetit, merkin pohja valkoinen materiaali: polyesteri, muovi, polyetyleenipäällyste pesu 30°C, ei rumpukuivausta, 1-pisteen silitys valmistettu Aasiassa Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,50 €
View Detail

Silitysmerkki "Fashion"

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun koko n. 6 x 5 cm materiaali: keinonahka, polyesteri, polyetyleenipäällyste pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys valmistettu Aasiassa Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,50 €
View Detail

Silitysmerkki kukkia

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai laukkuun koko n. 9 x 10 cm materiaali: polyesteri, polyetyleenipäällyste pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys valmistettu Aasiassa Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,90 €
View Detail

Silitysmerkki ankkuri, punainen

silitettävä merkki esim. vaatteeseen tai reppuun koko n. 4,7 x 8,7 cm materiaali: polyesteri, lurex, polyetyleenipäällyste pesu 40°C, ei rumpukuivausta, 2-pisteen silitys valmistettu Aasiassa Kiinnitysohje alla kuvauksessa.
2,50 €
View Detail

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Tietosuojaseloste