TOIMITUSEHDOT

 

TILAAMINEN

 

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta siirtämällä tilattavat tuotteet ostoskoriin ja maksamalla ne valitsemallaan maksutavalla. Tilataksesi sinun tulee olla täysi-ikäinen. Tilaamisen yhteydessä voit halutessasi rekisteröityä kauppaan, jolloin asiointisi on jatkossa helpompaa ja nopeampaa. Rekisteröityneenä asiakkaana voit mm. seurata tilauksesi käsittelyä oman tilisi kautta. Rekisteröityminen ei ole pakollista.

 

Kun olet tehnyt tilauksen, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilausvahvistuksessa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilaamasi tuotteet. Tuotteiden hinnat sisältävät Suomessa voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

MAKSUTAVAT

 

  • Verkkopankit: Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksamasi maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

  

  • Luottokorttimaksut: Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.
  
  • Nouto: Jos noudat tilauksesi FabriKingista Vantaan Korsosta, valitse verkkokaupassa toimitustavaksi Nouto ja maksa tuotteet verkkokaupassa. Sovi noutoaika: asiakaspalvelu@fabriking.fi tai puhelimitse 050 5448394.

  

TOIMITUS

 

Pyrimme palvelemaan sinua aina mahdollisimman nopeasti ja joustavasti. Tilaamasi tuotteet lähetetään kolmen arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta - yleensä jo samana/ seuraavana päivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan täällä (Toimitustavat ja ehdot) sekä yrityksen facebooksivulla. Mahdollisia alennuskoodeja voit käyttää 1kpl /tilaus. Alennuskoodeja ei voi hyödyntää jälkikäteen.

 

 

Toimitus Suomeen

  

Postipaketti 5,90€
Smartpost-paketti

5,90€

Matkahuolto Lähellä-paketti 5,90€
DB Schenker noutopistepaketti 5,90€
Yli 100€:n tilaukset toimitamme veloituksetta 0€
Nouto Vantaan Korsosta (FabriKing) 0€

  

Toimitus ulkomaille

 

Postitus muihin EU-maihin/ Shipping to other EU countrys       5,90€ (voimassa toistaiseksi)

 

PALAUTUS

 

Tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntikelpoisia. Tilauksen palauttaminen on asiakkaalle maksullista. Emme lunasta postiennakkolähetyksiä. HUOM: Määrämittaan leikatuilla, virheettömillä kankailla ei ole palautusoikeutta (ei koske virheellistä tuotetta).

 

Mikäli tuotteessa havaitaan jokin valmistusvirhe, tuote voidaan vaihtaa uuteen. Virheellisen tuotteen vaihto ja palautus on asiakkaalle maksutonta. Palautustilanteissa otathan aina ensin yhteyttä asiakaspalvelu@fabriking.fi tai puhelimitse 0505448394.

 

Tarkista tuotteet aina heti ja mittaa kankaat ennen pesua. Kankaan pesun tai leikkaamisen jälkeen on mahdotonta sanoa milloin virhe on tuotteeseen syntynyt eli näiden jälkeen vastuu siirtyy kuluttajalle. Kankaat voivat kutistua pesussa 3-10 %, huomioithan tämän tilausta tehdessäsi! Huomioithan myös, että tietokoneen/ muun laitteen näyttö saattaa vääristää kankaan värejä.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • yhteystietosi
  • tilinumerosi
  • kopio verkkokaupan tilausvahvistuksesta
 

Palautusosoite:

FabriKing Oy

Seija Taipale
Teeritie 9

01450 Vantaa

 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

ONGELMATILANTEET

 

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, tuotteesta on tehtävä välittömästi reklamaatio ko. kuljetusliikkeeseen.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, se on vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoitathan virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@fabriking.fi. 

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. 

 

MUUTA

 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. FabriKing käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. FabriKing sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

  

FabriKingin kankaista saa ommella vaatteita ja muita tuotteita myyntiin.

  

y-tunnus 2976441-8


Myydyimmät

Uudet tuotteet